Rikskollekt

 

Den 14 maj är det dags för rikskollekt till Svenska Kyrkans Unga. Rikskollekten är delad med Salt – barn och unga i EFS och vi har formulerat ett kollektcirkulär tillsammans, som har skickats ut till de ansvariga för det på respektive stift.

På länken nedan kan man ladda ner kollektcirkuläret och tillhörande kollektaffisch. Tryckta kollektaffischer skickas ut till alla församlingar och lokalavdelningar och når dem i slutet på april. Distrikten kommer också få varsitt ex, tillsammans med övrig församlings-/lokalavdelningsinformation som skickas i april.

Årets kollektkampanj har temat ”Luther förändrade kyrkan – det gör vi också!” och det finns en hashtag; #mintes. Använd gärna den! Det är tänkt att den ska användas för att sprida nya teser. Svenska Kyrkans Ungas medlemmars teser om vad de vill förnya/förbättra/förändra/föryngra med kyrkan idag.

Här hittar ni filer och mer information!

 

Dags att förnya sitt medlemskap!
Klicka på bilden nedan för att komma till medlemssidorna!

 

Snabblänkar

» Starta lokalavdelning

» Bli medlem/förnya medlemsskap

» Till dig som är registeransvarig

» Svenska Kyrkans Unga i Sverige

» Påverkansmöjligheter!

» Mötesprotokoll

Nyhetsbrev

Få nyheter och annan information genom vårt nyhetsbrev genom att prenumerera - klicka här!

 

Det går också bra att scanna QR-koden nedan.

 

Bildarkiv

Här kan du se bilder som tagits under våra arrangemang och läger. Minns tillbaka och njut!

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt. Klicka på bilden nedan för att komma vidare.

 

Här finns vi också!

SKUH på Facebook

 

SKUH på Instagram