Älskad

ÄLSKAD! Fördjupningsläger 

 

Tyvärr måste vi meddela att distriktsstyrelsen, i samråd med stiftskansliets krisgrupp nu tagit beslut om att ställa in fördjupningslägret Älskad.

 

Folkhälsomyndighetens rekommendationer om max antal 50 personer gäller fortfarande. Därför och med omsorg om lokalavdelningarna, församlingarna, deras planering och om ungdomarna, ställer vi in lägret.

Lokalavdelningar i Svenska Kyrkans Unga i Härnösands Stift ges möjlighet att söka pengar för att bedriva extra verksamhet i sin lokalavdelning. Distriktsstyrelsen har beslutat att ställa in fördjupningslägret Älskad, vi vill att unga människor i vårt stift ändå ska få möjlighet till fördjupning och gemenskap. För att kompensera för ännu ett inställt arrangemang vill distriktsstyrelsen stötta lokalavdelningarna ekonomiskt för att kunna bedriva egen verksamhet som lokalavdelningen vanligtvis inte bedriver eller inte vanligtvis inte kan.

Distriktsstyrelsen har beslutat om en bidragspott, som består av Älskadbudgeten. Totalt i bidragspotten finns 55.000 kr. Corona har gjort mycket svårare för många men distriktsstyrelsen glömmer inte bort lokalavdelningarna i distriktet och vi hoppas att potten ger er en ökad förmåga till att skapa något eget i denna svåra tid. 

 

Information om bidragsansökan finns här: Bidragsansökan Älskad pott 

Dags att förnya sitt medlemskap!
Klicka på bilden nedan för att komma till medlemssidorna!

 

Snabblänkar

» Starta lokalavdelning

» Bli medlem/förnya medlemsskap

» Till dig som är registeransvarig

» Svenska Kyrkans Unga i Sverige

» Påverkansmöjligheter!

Nyhetsbrev

Få nyheter och annan information genom vårt nyhetsbrev genom att prenumerera - klicka här!

 

Det går också bra att scanna QR-koden nedan.

 

Bildarkiv

Här kan du se bilder som tagits under våra arrangemang och läger. Minns tillbaka och njut!

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt. Klicka på bilden nedan för att komma vidare.

 

Här finns vi också!

SKUH på Facebook

 

 

SKUH på Instagram