Globala Racet 2015/2016

 

Folder till Globala racet 2015/2016

Är du ung, engagerad i ungdomsgrupp i församling och intresserad av internationella och globala frågor? Här finns en möjlighet för dig att öka ditt internationella engagemang och öka din medvetenhet i globala frågor under ett helt år!

Den här utmaningen sträcker sig från 1/10 – 31/5 2016, och under den tiden samlar ni poäng genom att genomföra olika aktiviteter i samband med olika givna datum, gärna tillsammans med den Internationella gruppen som redan jobbar med internationella frågor i församlingen. Den ungdomsgrupp som har flest poäng när projektet avslutas i samband med en stor samling på stiftets världsdag i november, vinner ett finfint resestipendium kopplat till Svenska Kyrkans Internationella arbete.

Globala racet är ett samverkansprojekt mellan Svenska Kyrkan och Svenska Kyrkans Unga i Härnösands stift, där vi försöker ge förutsättningar för unga internationellt engagerade i församlingarna att interagera med de Internationella grupperna lokalt. Folder kommer att finnas i församlingarna inom kort.

Ni deltar genom att anmäla ert lag till Maria Vilander Holmquist, stiftskonsulent Härnösands stift, senast den 20/9 2015[email protected]

 

 

Go back to top