Globala Racet 2015/2016

 

Folder till Globala racet 2015/2016

Är du ung, engagerad i ungdomsgrupp i församling och intresserad av internationella och globala frågor? Här finns en möjlighet för dig att öka ditt internationella engagemang och öka din medvetenhet i globala frågor under ett helt år!

Den här utmaningen sträcker sig från 1/10 – 31/5 2016, och under den tiden samlar ni poäng genom att genomföra olika aktiviteter i samband med olika givna datum, gärna tillsammans med den Internationella gruppen som redan jobbar med internationella frågor i församlingen. Den ungdomsgrupp som har flest poäng när projektet avslutas i samband med en stor samling på stiftets världsdag i november, vinner ett finfint resestipendium kopplat till Svenska Kyrkans Internationella arbete.

Globala racet är ett samverkansprojekt mellan Svenska Kyrkan och Svenska Kyrkans Unga i Härnösands stift, där vi försöker ge förutsättningar för unga internationellt engagerade i församlingarna att interagera med de Internationella grupperna lokalt. Folder kommer att finnas i församlingarna inom kort.

Ni deltar genom att anmäla ert lag till Maria Vilander Holmquist, stiftskonsulent Härnösands stift, senast den 20/9 2015[email protected]

 

 

Dags att förnya sitt medlemskap!
Klicka på bilden nedan för att komma till medlemssidorna!

 

Snabblänkar

» Starta lokalavdelning

» Bli medlem/förnya medlemsskap

» Till dig som är registeransvarig

» Svenska Kyrkans Unga i Sverige

» Påverkansmöjligheter!

Nyhetsbrev

Få nyheter och annan information genom vårt nyhetsbrev genom att prenumerera - klicka här!

 

Det går också bra att scanna QR-koden nedan.

 

Bildarkiv

Här kan du se bilder som tagits under våra arrangemang och läger. Minns tillbaka och njut!

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt. Klicka på bilden nedan för att komma vidare.

 

Här finns vi också!

SKUH på Facebook

 

 

SKUH på Instagram